0346-566860

Kindercoaching

Babymassage

FYSIOTHERAPIE

Kindercoaching

Tijdens haar werk als kinderfysiotherapeut merkte Willemien dat kinderen naaste de lichamelijke beperkingen, ook regelmatig sociaal-emotionele problemen ervaren. Omdat Willemien ze op dat gebied ook graag verder wilde helpen, heeft ze de opleiding tot kindercoach gevolgd.

Als kindercoach gebruik ze een praktische,  oplossingsgerichte methode om je kind te laten ervaren dat het er mag zijn, dat het zijn eigen talenten leert (her)kennen en daarmee in zijn eigen kracht kan komen te staan.

Dus…

Wil het soms allemaal niet zo lukken bij je kind. Zit je kind bijvoorbeeld niet lekker in zijn of haar vel, voelt het zich gepest, is het faalangstig of vindt je kind het lastig om emoties te uiten? Meestal komen kinderen daar wel weer uit.  Maar soms lukt dat niet, ook niet met hulp van jou als ouder. Dan is het fijn om een zetje in de juiste richting te krijgen. Als kindercoach kan Willemien hierbij helpen.

 

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie stuur dan een mail naar: info@oerkindercoaching.nl

 

 

Babymassage

Ben je pas ouder geworden en vind je het leuk om samen met je baby iets te doen? Volg een cursus babymassage bij jou thuis! De ervaring leert dat in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving je kind zich gemakkelijker kan overgeven aan de massage en bovendien hoef je het ritme van je baby minder te verstoren.

De cursus is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 6 maanden. Het masseren van een kindje ouder dan 6 maanden is natuurlijk nog steeds goed en fijn, alleen wordt het lastiger omdat je kindje veel beweeglijker wordt.

Babymassage kalmeert en helpt de spanning te verminderen die bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door darmkrampjes of stress. Daarnaast is babymassage een perfecte manier om contact te maken met je baby. Het is voor jou leuk om te geven en voor je kindje heerlijk om te krijgen!

Om de babymassage goed in de vingers te krijgen, adviseer ik minimaal 3 bijeenkomsten. De cursus is inclusief massage-olie en informatie waarin je de babymassage-technieken kunt teruglezen. Uiteraard kun je je baby tijdens de cursus voeden of verschonen.

Kosten van de cursus babymassage aan huis
3 bijeenkomsten van 60 minuten voor € 175,-
Je leert hierbij je kindje letterlijk masseren van top tot teen. Daarnaast krijg je (indien gewenst) informatie en tips over de motorische ontwikkeling van je baby en hoe je dit op een leuke manier kunt stimuleren. 

Als je het leuk vindt om zelf een groepje samen te stellen voor een cursus babymassage aan huis kan dat ook. Maximale groepsgrootte is 4 personen. De prijs zal dan € 160,- per persoon zijn voor 3 bijeenkomsten.

 

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0346-566860,of een mail sturen naar: info@kinderfysiotherapievanhattem.nl

Als wij aan het werk zijn kunnen we de telefoon niet altijd opnemen.
U kunt een bericht achterlaten en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Heeft u liever rechtstreeks contact met de betreffende kinderfysiotherapeut mail of bel dan naar:

willemien@kinderfysiotherapievanhattem.nl of 06-19883101 voor Willemien Schutrops